Categories: Новини

Чи впливає колір одягу на настрій і поведінку? Якщо так, то як саме?

 

 

Якої б системи цінностей та правил ви не дотримувалися, і як би не вирішили для себе поєднувати кольори, все ж у кожної з нас є улюблені відтінки, яким ми віддаємо перевагу. Давайте розбиратися, що про вас може сказати ваш фаворит, і як створювати потрібний настрій, вибираючи кольори в одязі в певній гамі.

ЧОРНИЙ ОДЯГ

Маленька чорна сукня: цей відтінок в одязі буде пасувати до будь-якої зовнішності, залишаючись при цьому стриманим і доречним. Якщо річ має класичний силует – чорний створить настрій строгості, якщо ж це річ з жіночними деталями – вас будуть сприймати як фатальну красуню.

БІЛИЙ

У білому ви ніколи не залишитеся непоміченими. Білий вибирають наречені, артисти і ті, хто хоче бути у центрі уваги. А тому, якщо вам потрібно звернути на себе увагу – ви знаєте, що вибрати.

СІРИЙ

Сірий є найменш дратуючим. В одязі графітового відтінку людина стає більш самодостатньою. Якщо вам потрібно прийняти самостійне рішення і не думати про те, що подумають інші – сірий для вас.

ЗЕЛЕНИЙ

Такий колір люблять творчі особистості – художники, письменники. Якщо ви незнаєте, як поліпшити настрій і підвищити продуктивність, а також виглядати на кілька років молодше, рекомендуємо купити річ у такому відтінку.

ЧЕРВОНИЙ

Це колір пристрасті, однак, не стільки сексуальної, як це прийнято вважати, скільки життєвої. Червоний здатний підняти тиск, прискорити метаболізм і навіть викликати агресію – в загальному, якщо вам потрібно захистити свої ідеї або взяти участь в конкурсі, вибирайте червоний.

Читайте також: Простий рецепт фаршированого перця з м”ясом і рисом

ЖОВТИЙ І ПОМАРАНЧЕВИЙ

Такі кольори привертають увагу до вас, та й вас змусять бути більш комунікабельною, відкритою і позитивною людиною. Якщо збираєтеся туди де ви практично нікого не знаєте – ви знаєте, яку сорочку вдягти!

РОЖЕВИЙ І ФІОЛЕТОВИЙ

Психологи говорять, що це відтінки, які створюють найбільш жіночний образ – мрійливий, беззахисний і казковий. А тому, якщо у вас раптом з’явилося бажання побути маленькою і ніжною дівчинкою, випробуйте на собі магію рожевого або фіолетового.

 СИНІЙ

Синій є кольором трудоголіків: він налаштовує на робочий лад, дарує внутрішній спокій і зосередженість. Якщо у вас проблеми на роботі, вдягайте синю сукню – і забудете про стрес!

Кольори – це всього лише кольори. Червона сукня не зробить вас агресором, і синя – трудоголіком, якщо вам це не властиво. Але знати, як колір одягу впливає на настрій і поведінку, як мінімум цікаво, а як максимум, буде вас стимулювати включати в свій гардероб більше цікавих відтінків.

author1

Recent Posts

Рецепт дуже смачної паски(Відео)

Для тіста : * борошно (1100 г) * львівські дріжджі пресовані (80 г) * цукор…

1 рік ago

Вже рік пройшов, як ти пішов солдатом, а я чекаю все ж тебе з війни(Відео)

А ти стоїш, ти так стоїш далеко І дні несуть у вирій журавлі, Вже рік…

1 рік ago

Готуються до “референдуму” в окупованих регіонах

Країна-агресорка Російська Федерація намагається приєднати тимчасово окуповані території України. Наразі загарбники проводять активну підготовка до…

2 роки ago

Звільнення Херсона стане кінцем для режиму Путіна

Звільнення Херсона стане кінцем диктаторського режиму президента Росії Володимира Путіна. Після програшу йому не вдасться…

2 роки ago

Воістину, все що трапляється — трапляється на краще.

Коли я вчилася в школі, моя вчителька з мови вважала, що я маю лінгвістичні здібності,…

2 роки ago