Categories: Історії

Гадала я, що Світлана буде рада за нашу сім’ю, коли розказувала за житло, а вийшло навпаки.

Я дуже хотіла, щоб Світлана була хрещеною для одного малюка, а для іншого моя близька товаришка. Приятелька відразу ж згодилась, а от сестричка не погодилась. Зрештою сестра припинила спілкування. Дзвінки, SMS-повідомлення залишаються без відповіді. Колись таки з іншого номера я змогла додзвонитись, але розмова була недовга та черства.

 

Колись ми були зв’язані дружбою, хоч сестра старша на 12 років. Бувши дитиною сестра з радістю проводила зі мною час, але потім почалося навчання і вона переїхала у місто та залишилась там. Проте спілкування продовжувалось : телефонні дзвінки, розмови з мамусею, листування у соціальних мережах.

 

Читайте також Ніколи і подумати не могла, що зіткнуся з такою проблемою у своїй сім’ї.

 

Сестру я дуже ціную, гордість мене переповнює, тому що вона отримала пристойну професію. Бувши в мене на весіллі, три роки тому, у нас було чудове спілкування. Світлана немає чоловіка, вся в роботі, взяла житло в іпотеку, нібито задоволена і радісна.

 

Коли сестра дізналась, що батьки подарують мені квартиру, то відразу почала нехтувати спілкуванням. Оскільки у нас очікується поповнення в сім’ї, тому мама з татом захотіли подарувати нам квартиру. Звісно, що ми з чоловіком, щиро дякуємо батькам, адже зарплатня у чоловіка незначна, бо у нашому містечку зарплати невисокі. Щоправда, вартість житла також нижча, ніж у великих містах. Але навіть такі ціни на квартири для нас непіднімі, тому якщо б не мама з татом, я навіть не уявляю, коли б у нас явилось наше гніздечко, зрештою чи взагалі явилось би.

 

Гадала я, що Світлана буде рада за нашу сім’ю, коли розказувала за житло, а вийшло навпаки. Вона надулася, як тісто на кориті. Світлана сповнена образи на всіх – на сестру та маму з татом. До них також не телефонує. Матір дуже хвилюється, не знає що робити і я також не маю уявлення.

Світлана свідома, самодостатня жінка, працює на високооплачуваній роботі, оплачує іпотеку, я не здатна зрозуміти, чому вона вдарилася в образу? Вартість квартир у місті не піднімна для батьків. Світлана сама вирішила жити в місті, залишати дім її ніхто не змушував. Наша сім я під батьківським крилом у вихідні та свята – весь час разом. Звичайно, що зараз допомога мені більше потрібна, ніж їй. Наразі я без роботи, а з двома дітками ще не скоро вийду на роботу – чому вона це не може усвідомити?

Я не можу осягти розумом, що нікчемні папірці є важливішими, ніж сім я. І чого сестра очікує від мене? У її розумінні я маю відмахнутися від допомоги мами з татом? Подаровану квартиру продати та поділитись коштами з нею, чи що?

redactor1

Recent Posts

Рецепт дуже смачної паски(Відео)

Для тіста : * борошно (1100 г) * львівські дріжджі пресовані (80 г) * цукор…

1 рік ago

Вже рік пройшов, як ти пішов солдатом, а я чекаю все ж тебе з війни(Відео)

А ти стоїш, ти так стоїш далеко І дні несуть у вирій журавлі, Вже рік…

1 рік ago

Готуються до “референдуму” в окупованих регіонах

Країна-агресорка Російська Федерація намагається приєднати тимчасово окуповані території України. Наразі загарбники проводять активну підготовка до…

2 роки ago

Звільнення Херсона стане кінцем для режиму Путіна

Звільнення Херсона стане кінцем диктаторського режиму президента Росії Володимира Путіна. Після програшу йому не вдасться…

2 роки ago

Воістину, все що трапляється — трапляється на краще.

Коли я вчилася в школі, моя вчителька з мови вважала, що я маю лінгвістичні здібності,…

2 роки ago