Categories: Поради

Не робіть у своєму житті паузи, щоб встигнути зробите усе

“ Час від часу я роздумував і думав, що з часом зроблю перерву у своєму в житті. Поки не допишу і не опублікую роман. А прийде час і я піду на ту роботу, яку хочу можу. у хочу. Тому, що лиш в такому випадку я зможу взятись за ту роботу, яку насправді хочу.

Мої думки були, що в цьому житті я маю бути особливим. Та на жаль це було не так, я помилявся. Мені пропонували досить престижні роботи та я відмовлявся і з кожною відмовою я ставав все більш нещасним. Навіть , якщо взяти до уваги мої романи написані, які я так і не випустив. Ще у мене були думки поки я не продам бізнес поки в форму не має часу себе приводити опісля це зроблю.

Іншого разу….. і….. іншого разу….. І так далі.

В один момент я таки опублікував свій роман та взявся за роботу, від якої відмовився пару років тому, і моє життя помінялося назавжди.

Читайте також: Навчіться мовчати про свої плани на життя, тоді усе у вас вийде. Історія про експеримент німецького професора, чому люди не вміють мовчати?

Моє життя утримувалося цілих пару років я не міг зрушити з місця.

Ви мусите запам’ятати, що життя сповнене не лише приємними прикладами. Та це зрозуміло,  що якщо поставити його “на паузу”, то саме вони виграють, вони знищать мене.

Чому я це пишу? Та тому, що колись мав таку ситуацію і зараз інколи милькає.

То хто ж виграє?

Є люди, які вас оточують  та говорять як правильно жити та які створюють важкість вам. Через свої судження про те, що таке “правильно”.

Та все є тільки одна людина, яку ви бачите в дзеркалі.

Так, що вам хочу сказати, ідіть до кращого життя, до щирого кохання та не зупиняйтеся на початому. Забудьте про кнопку “Пауза”, щоб життя не пройшло повз вас.

author2

Recent Posts

Рецепт дуже смачної паски(Відео)

Для тіста : * борошно (1100 г) * львівські дріжджі пресовані (80 г) * цукор…

1 рік ago

Вже рік пройшов, як ти пішов солдатом, а я чекаю все ж тебе з війни(Відео)

А ти стоїш, ти так стоїш далеко І дні несуть у вирій журавлі, Вже рік…

1 рік ago

Готуються до “референдуму” в окупованих регіонах

Країна-агресорка Російська Федерація намагається приєднати тимчасово окуповані території України. Наразі загарбники проводять активну підготовка до…

2 роки ago

Звільнення Херсона стане кінцем для режиму Путіна

Звільнення Херсона стане кінцем диктаторського режиму президента Росії Володимира Путіна. Після програшу йому не вдасться…

2 роки ago

Воістину, все що трапляється — трапляється на краще.

Коли я вчилася в школі, моя вчителька з мови вважала, що я маю лінгвістичні здібності,…

2 роки ago