Categories: Поради

Сьогодні ми поділимося з вами у цій статті ще деякими речами, про які потрібно замовчувати, щоб їх не почули заздрісні вуха.

Щодо ваших планів
Мова йтиме про ваші грандіозні плани, а щодо купівлі нової малої побутової техніки чи візиту до музею –можна ділитися, хоча також не рекомендуємо. Про ваші омріяні масштабні дії не варто кричати на повний розголос, доки ви до них не наблизитеся хоча б на половину шляху, а ще краще доки не втілите їх у реальність на всі сто відсотків. Причина цього зовсім проста, адже варто лише комусь почути ваш задум, як його тут же піддадуть критиці і він загине, або ж навпаки вас підтримають і ви отримаєте свою порцію натхнення, і ваш попередній запал потухне.

Щодо благих намірів і справ
Згідно християнських традицій усі ваші благі справи та наміри потрібно втілювати в життя таємно. Згадайте слова апостола, який говорив: «Господь Бог твій, що бачить таємне, — віддасть тобі на яву». Якщо людина демонструє свою благочинність – це викликає здебільшого презирство у оточуючих, ніж певне захоплення. Оскільки в такому випадку всі вчинки є не для створення добра, а для самоутвердження свого егоїстичного «Я». Взагалі, індійські мудреці підтримували думку, що гордість вбиває всі благі наміри.

Щодо аскези
Якщо ви йдете шляхом суворого обмеження своїх потреб – це також потрібно залиши подалі від чужих вух. Зовсім не потрібно ділитися з навколишніми щодо того, як ви себе обмежуєте здоровим сном, корисними харчами чи у інтимному житті – так, це корисна річ, однак тільки якщо вона в союзі з емоційною частиною.

Щодо мужності та героїзму
Нема різниці чи пережили ви важкі випробування в реальному світі, чи навпаки вас руйнували із середини душевні страждання. Хоча зовнішні помітні для людей, а внутрішні страждання залишаються на одинці з вами. То чому не можна ними ділитися? Так, з однієї сторони вам це принесе мудрість і певний досвід, а з іншої – ви не будете марно хизуватися цим та гордитися. Хтось з розумних зазначав, що шумить те, що всередині – пусте.

Читайте також Чоловік, коли почув про те, що дитина буде нездоровою, одразу сказав, що не збирається витрачати гроші на лікарів.

Щодо духовних знань
Зрозумійте, ті речі, які можуть осягнутися силою вашого розуму та серця, далеко не під силу всім середньостатистичним людям. Тут і думати нема про що. Ваш духовний розвиток та внутрішнє дорослішання, — знайдуть свій вихід назовні у вашому характері, вчинках та поведінці. Так, вони можуть бути і хорошими, і злими – тому потрібно це також тримати всередині себе.

Щодо сімейних проблем
За жодних обставин не потрібно перед друзями, батьками чи іншими родичами або знайомими чинити одкровення щодо негативних якостей вашої другої половинки. Ваші суперечки та конфлікти таким чином не знайдуть свого вирішення, це точно, а ось інші люди матимуть не найкращу думку про вас та уявлення про вашого чоловіка чи дружину. У міцних сім’ях – сміття із дому не виносять.

Щодо сторонніх помилок та зовнішнього негативу
Подумайте кілька разів перед тим, як заплямувати свою душу та совість. Від кожного вашого слова осуду, пліток чи обмовляння чужих не хороших вчинків – ваша душа брудниться, і одного дня може зовсім почорніти. Якщо ви були свідком неприємної ситуації, навіть болісної – навчіться це відпускати, не відчиняючи двері своє душі.

redactor1

Recent Posts

Рецепт дуже смачної паски(Відео)

Для тіста : * борошно (1100 г) * львівські дріжджі пресовані (80 г) * цукор…

1 рік ago

Вже рік пройшов, як ти пішов солдатом, а я чекаю все ж тебе з війни(Відео)

А ти стоїш, ти так стоїш далеко І дні несуть у вирій журавлі, Вже рік…

1 рік ago

Готуються до “референдуму” в окупованих регіонах

Країна-агресорка Російська Федерація намагається приєднати тимчасово окуповані території України. Наразі загарбники проводять активну підготовка до…

2 роки ago

Звільнення Херсона стане кінцем для режиму Путіна

Звільнення Херсона стане кінцем диктаторського режиму президента Росії Володимира Путіна. Після програшу йому не вдасться…

2 роки ago

Воістину, все що трапляється — трапляється на краще.

Коли я вчилася в школі, моя вчителька з мови вважала, що я маю лінгвістичні здібності,…

2 роки ago