Categories: Історії

Сини вирішили не спілкуватися з батьком, адже зрада для них – це те, чого прощати не слід.

Моя історія вас зовсім не здивує, таке часто бува. Ми з чоловіком прожили маже 30 років у шлюбі. Не вистачило зовсім кілька місяців. Останній рік я жила у постійних сумнівах щодо його вірності. Мене зсередини руйнували підозри, чи нема у нього роману десь на стороні. Весь цей час моя душа не мала спокою, я відчувала і біль, і гнів, і докори….

Все б нічого, якби наші спільні знайомі не підкинули дрова у моє полум’я. Ми дружили сім’ями багато років, і ось одного дня Наталя розповіла мені, що кілька разів бачила, як мій чоловік на людях обнімається з іншою жінкою.

Ввечері я запитала свого чоловіка прямо в очі, чи це правда. У нас за плечима багато років подружнього життя, і горе і радість, троє синів і четверо онуків. Почувши моє запитання, — він і не думав мені брехати. Одразу ж зізнався. І більше того, мовчки зібрав свої найнеобхідніші речі до сумки і сказав, що йде від мене.

Він очікуваної неочікуваності у мене відняло мову, пізніше я почала плакати, навіть істерити. Пам’ятаю, що просила його не йти, що ми це переживемо разом, проте його це не зупинило. Можливо він хотів, щоб я бігла за ним, чи валялася на порозі, але ні. Я настільки низько не опущуся.

Читайте також Одного разу Бог вирішив послати на землю Ангела, щоб з’ясувати, чому одні сім’ї вміють жити в гармонії та любові, а інші розпадаються вже через декілька років

Своє горе я переживаю дуже замкнуто. Ні з ким ніколи не ділюся і не демонструю його.

Для мене було дивним, для чого йому ця інтрижка. Адже він був в мене закоханий із першого дня нашого знайомства. Знали б ви, як він завойовував і мене і мою увагу. А я перший час і зовсім не звертала на нього уваги. Я була першою красунею на курсі і потерпала від надмірної чоловічої уваги. Далі у нас завязалися стосунки, ми одружилися. Пройшли разом бідність, страшну бідність… Коли вдома окрім води зовсім нічого не було…

І страшні 90-ті роки ми пережили, коли наш маленький бізнес відібрали бандити і погрожували вбивством… Та що говорити, за ці майже тридцять років багато було всякого. І весь цей час ми жили в коханні, довірі і взаєморозумінні. Чоловік старався заробити лишню копійку, я йому допомагала як могла, доглядала дітей і щоразу зустрічала свіжою їжею, хоча продукти були у нас з економ-набору.

Пізніше діти повиростали. Ми стали на ноги і кожного з’явилося своє хобі. Я почала ходити на фітнес, а чоловік захоплювався вином. І випити можна і розвиватися як професійний сомельє. Наші стосунки продовжували бути спокійними і безтурботними, час від часу сповненими пристрастю.

Хоча, ми все рідше проводили час разом в ліжку. Я думала, що вік чоловіка взяв своє, тому й жодного разу йому нічого не сказала і не запитала. А мабуть, намарно.

Як виявилося, у мого чоловіка є коханка, вдвічі за нього молодша. Ій 27 років і вона на сьомому місяці вагітності від нього. Подумати тільки, у наших онуків буде дядько чи тітка молодший за них.

Сини вирішили не спілкуватися з батьком, адже зрада для них – це те, чого прощати не слід. Я дуже важко переживаю цей удар долі і намагаюся зібрати себе по частинах.

redactor1

Recent Posts

Рецепт дуже смачної паски(Відео)

Для тіста : * борошно (1100 г) * львівські дріжджі пресовані (80 г) * цукор…

1 рік ago

Вже рік пройшов, як ти пішов солдатом, а я чекаю все ж тебе з війни(Відео)

А ти стоїш, ти так стоїш далеко І дні несуть у вирій журавлі, Вже рік…

1 рік ago

Готуються до “референдуму” в окупованих регіонах

Країна-агресорка Російська Федерація намагається приєднати тимчасово окуповані території України. Наразі загарбники проводять активну підготовка до…

2 роки ago

Звільнення Херсона стане кінцем для режиму Путіна

Звільнення Херсона стане кінцем диктаторського режиму президента Росії Володимира Путіна. Після програшу йому не вдасться…

2 роки ago

Воістину, все що трапляється — трапляється на краще.

Коли я вчилася в школі, моя вчителька з мови вважала, що я маю лінгвістичні здібності,…

2 роки ago