Categories: Історії

Вони пили чай і розмовляли, як Оля мовила, що спати жінка буде на розкладачці.

Син жінки пішов від дружини два роки тому. Спочатку невістка дуже сильно злилась і ігнорувала їхню сім’ю, а через пів року заспокоїлась і дозволила свекрусі відвідувати внуків.

Її син не цікавився тим, як там його діти. Він вважав, що його єдиний обов’язок оплачувати аліменти. Тому він майже ніколи не відвідував своїх дітей, але його мама любила внуків. Вона не раз приходила до них з смаколиками і чимось солоденьким. Коли народився його старший син Олесь, то батько майже не приділяв йому часу, а потім коли з’явилась донечка Марина – знайшов собі нову жінку. Через рік про це все дізналась Оля – його дружина, котра негайно почала вимагати розлучення.

Читайте також Домашне шоколадне морозиво

Олені батьки живуть за кордоном, тому 6-річний хлопчик і 4-річна дівчинка на ній. Інколи дівчина попросить свекруху допомогти, але в основному дітьми займається сама.

Оля ніколи не мала нічого проти свекрухи, звісно, їй було неприємно, що матір прикривала чоловіка, але вона нічого не могла вдіяти. Як-не-як, вони тепер пов’язані дітьми. Свекруха була непоганою бабусею. Приходила, гостила дітей, могла примчатися у будь-який момент, дарувала подарунки.

У Олі з чоловіком була спільна двокімнатна квартира. Після розлучення чоловік віддав квартиру Олі, бо на ній одній лишалося двоє дітей. Проте вона продала ту квартиру і купила однокімнатну. Тісно, але їм з дітьми вистачало. Сама дівчина працює в одній юридичній компанії, грошей багато не заробляє, але для життя достатньо.

Бабуся також давала їй грошей, але Оля весь час відмовлялась, доки жінка не почала говорити, що це для внуків, тому їй прийшлося брати. Але Оля не залишилась одна, її батьки, що за кордоном теж стараються допомагати. Окрім того, невістка ще робить заощадження на нову, більшу квартиру, щоб діти могли жити у власній кімнаті.

І так незабаром їхні стосунки покращились. Одного разу свекруха попросила переночувати в Оленки, бо їй квартира розташовано близько до поліклініки і було зручно зранку встати і піти. Спочатку дівчинка трохи задумалась, а потім:

— Я не проти, можете переночувати.
Як завжди бабуся приїхала зі смаколиками та подарунками для дітей.
Вони пили чай і розмовляли, як Оля мовила, що спати жінка буде на розкладачці.
Бабуся заперечила, бо знала, що сама Оля завжди тут спить, тому сказала, що буде спати на дивані на кухні.

Але Оля вразила старенькою своєю відповіддю:
— Ні, я там буду спати з своїм чоловіком.

У голові свекрухи в той момент гора думок пробіглася: «Вона має чоловіка? Спить з ним, коли в неї є діти від іншого?»

Бабуся вирішила подзвонити сватам і запитати, чи вони про це знають, але зупинилась, бо подумала, що так від неї внуків можуть забрати.

Коли жінка прийшла додому з поліклініки, то зразу подзвонила невістці:
— Так не можна чинити з дітьми! Тобі потрібно про них думати, а не про себе!
— А ваш син? Він думав про дітей, коли спав з іншою?
На цьому розмова закінчилась. Зараз старенька не знає, що робити, вважає це неправильним і жаліє внуків.

redactor1

Recent Posts

Рецепт дуже смачної паски(Відео)

Для тіста : * борошно (1100 г) * львівські дріжджі пресовані (80 г) * цукор…

1 рік ago

Вже рік пройшов, як ти пішов солдатом, а я чекаю все ж тебе з війни(Відео)

А ти стоїш, ти так стоїш далеко І дні несуть у вирій журавлі, Вже рік…

1 рік ago

Готуються до “референдуму” в окупованих регіонах

Країна-агресорка Російська Федерація намагається приєднати тимчасово окуповані території України. Наразі загарбники проводять активну підготовка до…

2 роки ago

Звільнення Херсона стане кінцем для режиму Путіна

Звільнення Херсона стане кінцем диктаторського режиму президента Росії Володимира Путіна. Після програшу йому не вдасться…

2 роки ago

Воістину, все що трапляється — трапляється на краще.

Коли я вчилася в школі, моя вчителька з мови вважала, що я маю лінгвістичні здібності,…

2 роки ago