Categories: Поради

Як правильно користуватися праскою для випрямлення волосся, щоб не пошкодити волосся

Ми розповімо вам, як правильно аипрямляти волосся:

– Перш за все ви повинні переконатися, що ваше волосся повністю висохло. Адже вологі пасма і гарячі прилади не просто несумісні, але ще і вбивчі для вашого волосся, якщо працюють в парі.

– Нанесіть на локони надійний захисний засіб. Можете використовувати сироватки, оскільки вони повністю обволікають волосся, але якщо у вас на прикметі є якісний спрей, то можете скористатися ним. Рівномірно розподіліть засіб і залиште його на час в спокої для вбирання.

– Необхідно правильно нагріти вашу праску. Якщо у вас і без того пряме або лише злегка хвилясте волосся, то температура не повинна перевищувати 200 градусів. Показник 200 + призначений тільки для густого і дуже кучерявого волосся.

– Під час випрямлення волосся потрібно бути максимально уважними. Візьміть біля коріння одне пасмо і почніть повільно тягнути праску вниз. Намагайтеся не проводити праску по локону більше 5 разів. Якщо не хочете обробляти одне пасмо кілька разів — тримайте прилад на кожному відрізку пасма по 10-15 секунд.

– Для фіксації нанесіть на нього гель або лак. Пасма будуть закручуватися повільніше, якщо ви нанесете на них якісний засіб проти пухнастості волосся.

Читайте також: Знаки Зодіаку, які зможуть докорінно змінити життя на краще у квітні

– Один раз на тиждень проводьте процедуру по глибокому зволоженню волосся. Зовсім необов’язково купувати дорогі засоби. Нагрійте невелику кількість оливкової олії, рівномірно нанесіть її на волосся. Засіб зволожить пасма і зробить їх більш блискучими.

– Після того, як помиєте волосся шампунем, нанесіть на нього кондиціонер й одразу надіньте шапочку для душу. Змийте бальзам після 25 хвилин.

– Пам’ятайте про те, що, якщо ви носите пряме довге волосся розпущеним, то завжди потрібно стежити за його кінчиками. Посічені і недоглянуті виглядають як образа естетичним смакам оточуючих, тому пам’ятайте про обов’язковий салонний догляд.

author

Recent Posts

Рецепт дуже смачної паски(Відео)

Для тіста : * борошно (1100 г) * львівські дріжджі пресовані (80 г) * цукор…

1 рік ago

Вже рік пройшов, як ти пішов солдатом, а я чекаю все ж тебе з війни(Відео)

А ти стоїш, ти так стоїш далеко І дні несуть у вирій журавлі, Вже рік…

1 рік ago

Готуються до “референдуму” в окупованих регіонах

Країна-агресорка Російська Федерація намагається приєднати тимчасово окуповані території України. Наразі загарбники проводять активну підготовка до…

2 роки ago

Звільнення Херсона стане кінцем для режиму Путіна

Звільнення Херсона стане кінцем диктаторського режиму президента Росії Володимира Путіна. Після програшу йому не вдасться…

2 роки ago

Воістину, все що трапляється — трапляється на краще.

Коли я вчилася в школі, моя вчителька з мови вважала, що я маю лінгвістичні здібності,…

2 роки ago