Categories: Поради

Нитка-оберіг: Якого кольору повина бути нитка на зап’ясті, щоб залучити у ваше життя саме те, чого найбільше потребуєте.

У теперешній час, зустрічається багато людей, які носять на зап’ясті нитки різних кольорів. Зав’язані нитки, люди використовують як обереги. В залежності від того ефекту, якого хочуть досягти, поєднують декілька кольорів.

Сьогодні ми вам розкажемо, як правильно підібрати колір нитки, щоб залучити у ваше життя саме те, чого найбільше потребуєте.

Червона нитка

Червона нитка є своєрідний талісманом від  від злих духів та поганих намірів людей. Її чудодійна сила допомагає налагодити життя, позбавляє від проблем, сприяє прийняттю правильних рішень і приносить удачу.  Найсильнішу силу має червона нитка, привезена зі священного місця – ізраїльського міста Нетівот.

Зелена нитка

Так, як зелений- це колір, який втілює міць природи, священний колір. Зелена нитка зав’язана на зап’ясті здатна захищати людину від негативу і заздрості. Власника нитка приносить щастя і багатство, а також захищає від різних хвороб. Носити таку нитку рекомендується, коли вам потрібно адаптуватися в нових життєвих ситуаціях. Вона зарядить вас енергією та буде підтримувати фізичні і душевні запаси.

Також читайте: Очі – дзеркало душі. Про які риси характеру людини може розповісти колір очей 

Помаранчева нитка

Помаранчевий колір черпає свою енергію від Сонця. Такий колір несе в собі благородство і честолюбство, також  допомагає краще взаємодіяти з оточуючими. Така нитка захищає від різних хвороб та здатна привернути до вас удачу.

Рожева нитка

Рожева нитка добре підходить для жінок, адже вона посилює жіночі енергетичні потоки. А також таку нитку можна носити, як хороший любовний талісман.

Жовта нитка

Жовтий колір, так само, як і помаранчевий — це колір Сонця. Така нитка допоможе в пошуках натхнення і нових починаннях. Її, перш з все, потрібно носити студентам, школярам, людям творчих професій. Жовта нитка здатна захистити вас від чаклунства і ворожби.

Синя нитка

Завдяки синій нитці ви зможете знайти удачу. Її добре носити бізнесменам, адже вона приваблює удачу та допоможе здолати конкурентів. Носячи таку нитку, вам буде легше прийняти рішення у важливих справах. Синя нитка здатна розвивати інтуїцію.

Блакитна нитка

Блакитний — колір неба, який символізує благородство і чистоту. Вона допоможе знайти духовного наставника, вирішити важливі проблеми і подолати усі переживання та страхи.

Біла нитка

Білий колір є символ чистоти. Нитка білого кольору потрібна тим людям, які починають життя з чистого листа. Якщо ти пережив втрату, то така нитка допоможе тобі справитися з цим. Також може стати гарним талісманом для студентів та учнів, адже така нитка здатна повернути інтерес до навчання.

Чорна нитка

Чорний колір у всіх асоціюється з негативом, але у цього кольору є й інша сторона. Така нитка подарує вам спокій і впевненість. Якщо ви погано контролюєте свої емоції, то такий амулет саме для вас.

Щоб досягнути дієвого результату, нитку має зав’язати людина, яка вас любить (коханий, батьки чи інші родичі).

author

Recent Posts

Рецепт дуже смачної паски(Відео)

Для тіста : * борошно (1100 г) * львівські дріжджі пресовані (80 г) * цукор…

1 рік ago

Вже рік пройшов, як ти пішов солдатом, а я чекаю все ж тебе з війни(Відео)

А ти стоїш, ти так стоїш далеко І дні несуть у вирій журавлі, Вже рік…

1 рік ago

Готуються до “референдуму” в окупованих регіонах

Країна-агресорка Російська Федерація намагається приєднати тимчасово окуповані території України. Наразі загарбники проводять активну підготовка до…

2 роки ago

Звільнення Херсона стане кінцем для режиму Путіна

Звільнення Херсона стане кінцем диктаторського режиму президента Росії Володимира Путіна. Після програшу йому не вдасться…

2 роки ago

Воістину, все що трапляється — трапляється на краще.

Коли я вчилася в школі, моя вчителька з мови вважала, що я маю лінгвістичні здібності,…

2 роки ago