Categories: Астрологія

Цікавий шоколадно-цукерковий гороском: улюблені смаколики по знаку Зодіаку

Вишня в шоколаді – Козеріг

Такі жінки часто консервують свою красу на довгі роки. Для чоловіків вони є справжньою знахідкою, оскільки залишаються солодкими цукерками протягом багатьох років.

Безе – Водолії

Жінки-Водолії – легкі у спілкуванні. Вони можуть бути як ніжні, так і жорстокі: від звичайних до покритих з шоколадом і фісташками. Саме такі солодощі обирають ті, хто хоче щось оригінального та незвичайного.

Цукерка з лікером – Риби

Жінки Риби дуже ніжні. Ними люблять насолоджуватися справжні респектабельні та забезпечені любителі солодкого. У таких жінок є родзинка, яка легко зводить чоловіків з розуму.

Гарячий шоколад – Овен

Жінка цього знаку неймовірно смачна та гаряча. Чоловікові завжди потрібно підтримувати температурний режим, щоб вона не втратила свою чарівність. Якщо додати ще трішки прянощів, то можна отримати зовсім нові солодощі.

Пташине молоко – Телець

З начинкою у цій цукерці ви можете не вгадати. Адже зовні вона здається ніжним шоколадом, але справжній смак захований всередині цукерки. Такі солодощі – є символом домашнього вогнища та затишку. Астролиги вважають, що такі жінки – найкращі дружини.

Читайте також: Христина удочерила дівчинку і ніколи не могла подумати, що знову буде такою щасливою. Чужа дитина повернула у її домівку любов і тепло

Рафаело – Близнюки

У таких жінок розвинені всі відтінки емоцій. З ними завжди весело, адже вони містять багато солодких компонентів, щоб розвіяти найгіршу нудьгу. А всередині схований горішок, який демонструє інтелект  та різнобічність Близнюків.

Мармеладка – Рак

Такі жінки неймовірно ніжні та потребують особливої уваги. Через один неправильний рух, мармеладка може перетворитися в неїстівні делікатеси. Раки – ніжні та вразливі, й не можуть терпіти занадто сильного любовного перегріву, швидко перетворюються в желе.

Карамелька – Лев

Жінка цього знака, часто прикидається дорогою і недоступною штучкою. Однак, оточена обожнюванням, що підігрівається захопленими поглядами, вона має особливий смак і може прикрасити найвишуканіше свято.

Горішок в шоколаді – Діва

Такі жінки належать до твердих десертів, таких як горіхові цукерки грильяж і праліне. Життя Діви, як правило, підпорядковане суворому порядку, але з першого разу вам не вдасться розкусити таку жінку.

Журавлина в цукровій глазурі – Терези

Такі ласощі є дуже корисні та смачні. Хоча пудра зверху легка та недовговічна, під нею знаходиться справжня насолода. Такі жінки люблять спокій, тому будь-яка агресія у їхню сторону може призвести до того, що смак отримає винну згірклість.

Льодяник – Скорпіон

Ці жінки здатні заморожувати свої бажання. Це дуже цікавий варіант солодощів, адже яскравий вигляд одразу викликає бажання спробувати на смак. Такі льодяники потрібно коштувати поступово, повністю віддаючись насолоді.

Пористий шоколад – Стрілеці

У таких солодощах міститься дуже багато повітряних бульбашок. Жінки-Стрільці легкі та невимушені й кожен день хочуть отримати відчуття свята. Такі жінки яскраві, їх важко втримати надовго у руках.

 

author

Recent Posts

Рецепт дуже смачної паски(Відео)

Для тіста : * борошно (1100 г) * львівські дріжджі пресовані (80 г) * цукор…

1 рік ago

Вже рік пройшов, як ти пішов солдатом, а я чекаю все ж тебе з війни(Відео)

А ти стоїш, ти так стоїш далеко І дні несуть у вирій журавлі, Вже рік…

1 рік ago

Готуються до “референдуму” в окупованих регіонах

Країна-агресорка Російська Федерація намагається приєднати тимчасово окуповані території України. Наразі загарбники проводять активну підготовка до…

2 роки ago

Звільнення Херсона стане кінцем для режиму Путіна

Звільнення Херсона стане кінцем диктаторського режиму президента Росії Володимира Путіна. Після програшу йому не вдасться…

2 роки ago

Воістину, все що трапляється — трапляється на краще.

Коли я вчилася в школі, моя вчителька з мови вважала, що я маю лінгвістичні здібності,…

2 роки ago