Categories: Історії

Я дякую Богу за те, що в такий складний момент наштовхнув подругу зателефонувати мені.

Ми з чоловіком разом жили вже 15 років, мали спільну донечку. Наче, все добре, проте були свої нюанси. Мій чоловік обожнював десь проводити свій час з друзями, часто не повертався додому, а ще й грошей від нього я не бачила. Тому, постійно працювали, і забезпечувала життя його, своє і доньки — сама. Мій терпець увірвався і я подала на розлучення. Навіть, вирішили з донькою переїхати на орендовану квартиру, аби не бачити нашого горе-татка, який взагалі не розумів що він робить.

Заметушилася з процесом розлучення, постійними переїздами, а ще й новорічні свята, тому навіть і не помітила того, що декілька місяців поспіль мій жіночий календарик був без позначок.

УЗД показало, що я чекаю на дитину, але у моїй голові не вкладалося те, як таке можливо взагалі, бо з чоловіком ми вже давненько разом не проводили час. Тому, вирішила повідомити про це свого чоловіка і відразу піти з ним до лікарні. Поїхали, а лікарі ствердно сказали, що я на 12 або 14 тижні вагітності. Чоловік зрадів і навіть казав, аби я все добре обдумала повернулася до нього. Мама моя, просила мене теж подумати, бо з двома дітьми без грошей дуже важко.

Мені було надзвичайно складно взагалі думати про те, що зараз відбувається у моєму житті. Чоловік, який майже вже колишній — без роботи, грошей немає і взагалі лінивий. Та разом з тим, я згадувала слова мами, яка мене переконувала у тому, що жити у злиднях значно гірше.

Якраз тоді, коли у мене була максимально напружена ситуація, пролунав дзвінок. Спочатку я не хотіла ні з ким розмовляти, але коли побачила, що це моя подруга дитинства, яка зараз живе в Лондоні — зраділа і відповіла.

Читайте також Тепер я вже знаю, чому діти мої так живуть — розридалась жінка. Через мою давню помилку.

«Коли зробиш, те що ти собі напланувала, то ніколи собі не зможеш пробачити. Ти ж не можеш ґрунтовно сказати для чого тобі це робити. Поява дитини не загрожує твоєму життю. Я тобі допоможу всім, тільки наважся і стань найкращою мамою!»

Ці слова мене мотивували. Зараз, я дуже щаслива, адже маю двох чудових доньок. Чоловік, а що чоловік, навіть не знаю як це пояснити, але після появи  нашої Нелі — його замінили інопланетяни.Мабуть, він вперше дотримався свого слова і таки змінився. Влаштувався на хорошу роботу, постійно няньчиться з дітьми та грається з ними.

Навіть моя мама зрозуміла свою провину, тому зараз її не відірвати від внучат, а я теж влаштувалася на роботу.

Від подруги ми так нічого і не взяли, адже насправді все мали, лише злагоди не було. Зараз, вона наша кума, а подарунки робить дуже щедрі.

Я дякую Богу за те, що в такий складний момент наштовхнув подругу зателефонувати мені.

redactor1

Recent Posts

Рецепт дуже смачної паски(Відео)

Для тіста : * борошно (1100 г) * львівські дріжджі пресовані (80 г) * цукор…

1 рік ago

Вже рік пройшов, як ти пішов солдатом, а я чекаю все ж тебе з війни(Відео)

А ти стоїш, ти так стоїш далеко І дні несуть у вирій журавлі, Вже рік…

1 рік ago

Готуються до “референдуму” в окупованих регіонах

Країна-агресорка Російська Федерація намагається приєднати тимчасово окуповані території України. Наразі загарбники проводять активну підготовка до…

2 роки ago

Звільнення Херсона стане кінцем для режиму Путіна

Звільнення Херсона стане кінцем диктаторського режиму президента Росії Володимира Путіна. Після програшу йому не вдасться…

2 роки ago

Воістину, все що трапляється — трапляється на краще.

Коли я вчилася в школі, моя вчителька з мови вважала, що я маю лінгвістичні здібності,…

2 роки ago