Categories: Історії

Переписавши будинок на родичку, змушена була опинитися на вулиці.

Ця історія буде про Олександру Левченко. Жінка за своє життя стикнулася з чималою кількістю проблем.

Cталася непередбачувана ситуація: переписавши будинок на родичку, змушена була опинитися на вулиці.

Пощастило, що ситуацію врятував випадковий таксист.

Трапилося так, що одного разу в житті Олександри з’явилися родичі, що переїхали в її місто і попросили приписати їх в будинок, адже їм це вкрай необхідно. За це старенькій пообіцяли належний догляд, турботу і всіляку підтримку. Тож довго роздумувати жінка не стала.

Та як тільки усі документи були оформлені, родичка заявила, що Олександра сама собі підписала старість на вулиці. А після жорстокої промови ще й засміялась єхидно.

Олександра нині згадує про життя після цього:

« Я хотіла врятувати себе сама, часто шукала можливі підробітки. Інколи збирала ягоди, гриби, а потім продавала їх. Бували випадки, що люди зверталися за допомогою по господарству. Я смачно готувала їм, прибирала дім і забирала дітей зі школи».

Читайте також Картопляний пиріг

Та в житті жінки з’явився таксист Рамзес Алієв, що врятував їй життя:

« Після довгого робочого дня я повертався додому і помітив на порожній вулиці лише одну бабусю, що, ледве піднімаючи ноги, брела в невідомому напрямку. Я зупинився і запропонував підвезти. Уже в автомобілі я почув жорстоку історію про те, як несправедливо ця людина опинилася без нічого. Це зворушило мене до глибини душі. Тої ночі я не міг спати, а на ранок зрозумів, що так це залишати не можна.»

Хоч Рамзес і жив не у власній квартирі, а орендованій, на наступний день пані Олександра уже була в домівці чоловіка. Жінка стала частинкою їх родини.

А нині сама Олександра зі сльозами на очах говорить, що це не просто людина, яка врятувала її, це хлопець, що зміг полюбити її більше рідних людей, хлопець, що став сином.

redactor1

Recent Posts

Рецепт дуже смачної паски(Відео)

Для тіста : * борошно (1100 г) * львівські дріжджі пресовані (80 г) * цукор…

1 рік ago

Вже рік пройшов, як ти пішов солдатом, а я чекаю все ж тебе з війни(Відео)

А ти стоїш, ти так стоїш далеко І дні несуть у вирій журавлі, Вже рік…

1 рік ago

Готуються до “референдуму” в окупованих регіонах

Країна-агресорка Російська Федерація намагається приєднати тимчасово окуповані території України. Наразі загарбники проводять активну підготовка до…

2 роки ago

Звільнення Херсона стане кінцем для режиму Путіна

Звільнення Херсона стане кінцем диктаторського режиму президента Росії Володимира Путіна. Після програшу йому не вдасться…

2 роки ago

Воістину, все що трапляється — трапляється на краще.

Коли я вчилася в школі, моя вчителька з мови вважала, що я маю лінгвістичні здібності,…

2 роки ago