Потрібно берегти стосунки з найріднішою людиною. Поради щасливих стосунків.

Часом ми бачимо на вулиці милу літню пару і мимоволі замислюємося, як же їм вдалося зберегти трепетні і теплі стосунки, чи є універсальний рецепт для всіх пар, які хочуть залишатися щасливими разом довгі роки?

Повинні бути правила
Не треба обмежувати свободу, а варто виробити спільну мову, якою розмовляє твоя пара. Погляди хлопця / чоловіка на розподіл обов’язків, фінансові питання, спільний або роздільний відпочинок і навіть на те, хто вранці йде першим в душ, а хто варить каву — можуть кардинально відрізнятися від твоїх. Установи правила заздалегідь і дотримуйтеся їх, щоб уникнути дрібної або великої сварки.

Приймай чуже “ні”
Не потрібно нав’язувати свою думку, якщо твій чоловік висловив свою незгоду. “Ні” означає “ні”, а не “може бути”. Май повагу і приймай його думку гідно. Завжди повинно бути порозуміння. Особливо в колі друзів. Завжди має бути повага до чоловіка, завжди підтримувайте його думку і дайте йому відчути, що він головний у ваших стосунках.

Читайте також:Догляд за шкірою обличчя весною. Як запобігти перехідному періоду.

Він не телепат, говори про те, що хочеш
Говори партнеру, що тобі подобається і не подобається, який подарунок хотіла б отримати, а чого не хотілося б взагалі у ваших стосунках. Тим більше не звинувачуй його в тому, що він не зміг здогадатися про те, що ти думаєш. Якщо ви на щось образились, тоді одразу говоріть про це не застримйте цей процес на довго. Ваш партнер всеодно не зможе догадатись на що ви образились, а якщо зможете поговорити, тоді вирішите це питання. Будь-яку питання потрібно обговорювати, чи це зі сторони жінки, чи – чоловіка.

Стосунки – не фільм і не книга
Не повторюй любовну історію з романтичного фільму, улюблених книг або серіалу. Не приміряй на свого партнера роль персонажа з кіно і романів. Себе також не варто особливо прирівнювати до головної героїні. Створюй свою “любовну історію” без серіального «мила» і «жили щасливо і померли в один день” з книг.

Повинен бути особистий простір
Звичайно, не все стає спільним в стосунках. Приватне листування повинне залишатися приватним, особисті заощадження — особистими, а хобі не обов’язково спільними. Дозволяй і собі, і йому відпочивати один від одного.

Довіра – це основа будь-яких стосунків, а особливо романтичних. Через постійне недовіри і недомовок може руйнуватися навіть найміцніший союз.

Побільше розмовляйте зі своєю половиною і діліться радощами і печатками – це допоможе вам побудувати по-справжньому міцні довірчі стосунки.

 

author2

Recent Posts

Рецепт дуже смачної паски(Відео)

Для тіста : * борошно (1100 г) * львівські дріжджі пресовані (80 г) * цукор…

1 рік ago

Вже рік пройшов, як ти пішов солдатом, а я чекаю все ж тебе з війни(Відео)

А ти стоїш, ти так стоїш далеко І дні несуть у вирій журавлі, Вже рік…

1 рік ago

Готуються до “референдуму” в окупованих регіонах

Країна-агресорка Російська Федерація намагається приєднати тимчасово окуповані території України. Наразі загарбники проводять активну підготовка до…

2 роки ago

Звільнення Херсона стане кінцем для режиму Путіна

Звільнення Херсона стане кінцем диктаторського режиму президента Росії Володимира Путіна. Після програшу йому не вдасться…

2 роки ago

Воістину, все що трапляється — трапляється на краще.

Коли я вчилася в школі, моя вчителька з мови вважала, що я маю лінгвістичні здібності,…

2 роки ago