Categories: Поради

Ранкові звички, що заважають схуднути.

Ви можете намагатися схуднути будь-яким способом, але у вас нічого не вийде з-за деяких ранкових звичок.

Причина в тому, що ці звички змушують ваше тіло споживати більше калорій, а скорочення калорій — це перше правило для успішного відновлення форми. Навіть якщо ми їмо здоровий сніданок кожен день, ми все одно не зможемо схуднути через певні звички, ось вони:

Не п’єте склянку води після пробудження

Це проста порада, яку ви повинні включити в свої ранкові заняття. Вранці перше, що ви повинні зробити після пробудження, — це випити. Багато хто думає, що за сніданком слід пити воду, але це неправильно. Функція води — прискорити метаболізм. Це також допоможе вам позбавитися від шкідливих токсинів в вашому тілі.

Не дозволяєте сонцю проникати в спальню

Сонячне світло корисне в будь-який час дня, але особливо гарне, коли ви прокидаєтеся. Якщо ви любите спати зі щільними шторами, пора позбутися цієї звички. Сонячні промені допоможуть вам правильно запустити обмін речовин і підготувати тіло до сніданку. Ви також будете здивовані припливом енергії, яку подарує вам сонце.

Додайєте цукор чи підсолоджувачі у каву вранці

Це погана звичка для людей, які хочуть схуднути. Навіть якщо ви не можете почати свій день без чашки кави (це натуральний антиоксидант і відмінно підходить для травлення), принаймні пийте її без цукру, молока, вершків, підсолоджувачів або інших добавок. Цукор вранці додасть у ваше меню невидимих ​​калорій. Зробіть ставку на чорну каву, а найкраще переключіться на чашку зеленого чаю, який на смак краще, ніж несолодка кава, а також має дуже збадьорливий ефект.

Ви пропускаєте сніданок

Навіть якщо вам не хочеться їсти рано вранці, є підстави говорити, що сніданок — найважливіша їжа дня. Не пропускайте сніданок, якщо намагаєтеся схуднути. Тільки не їжте підсолоджені каші або продукти з великою кількістю консервантів. Замість цього зробіть ставку на легкий, але поживний сніданок. Фруктові смузі зі знежиреним молоком, вівсянка,йогурт — хороший варіант.

Не займаєтеся спортом вранці

Ранкові вправи поліпшують обмін речовин, а також знижують апетит. Зазвичай, коли ви прокидаєтеся, вам хочеться поїсти, але якщо ви зробите 15-хвилинне заняття йогою або пробіжитеся підтюпцем перед сніданком, вам захочеться з’їсти щось більш здорове.

Дивитеся або читаєте новини вранці

Це може здатися дивним, але ранкове читання новин може перешкодити схудненню. Коли ви прокидаєтеся, ваші клітини працюють швидше, ніж зазвичай, щоб змусити ваше тіло набрати нормальну швидкість. Стрес, який часто може бути пов’язаний з читанням новин, перетворить ваші стовбурові клітини в жирові клітини і змусить вас накопичувати жир. Те ж саме стосується спроб виконати багато роботи в момент пробудження.

Читайте також: Весняний овоч – редиска.

Лягаєте спати пізно

Ви завжди повинні намагатися спати 7-8 годин на добу, але не більше 10 годин. Якщо ви більше спите, ви виявите, що жир на животі збільшується.  Крім того, пізній підйом вранці вплине на ваш метаболізм і графік сніданку.

 

author1

Recent Posts

Рецепт дуже смачної паски(Відео)

Для тіста : * борошно (1100 г) * львівські дріжджі пресовані (80 г) * цукор…

1 рік ago

Вже рік пройшов, як ти пішов солдатом, а я чекаю все ж тебе з війни(Відео)

А ти стоїш, ти так стоїш далеко І дні несуть у вирій журавлі, Вже рік…

1 рік ago

Готуються до “референдуму” в окупованих регіонах

Країна-агресорка Російська Федерація намагається приєднати тимчасово окуповані території України. Наразі загарбники проводять активну підготовка до…

2 роки ago

Звільнення Херсона стане кінцем для режиму Путіна

Звільнення Херсона стане кінцем диктаторського режиму президента Росії Володимира Путіна. Після програшу йому не вдасться…

2 роки ago

Воістину, все що трапляється — трапляється на краще.

Коли я вчилася в школі, моя вчителька з мови вважала, що я маю лінгвістичні здібності,…

2 роки ago