Categories: Історії

Як добре, що все сталося саме так, хоча ця історія могла статися зі мною.

 

Почалося все з того, що багато років тому ми вчилися в одному класі. Катя була моєю найкращою подругою з раннього дитинства. В одинадцятому класі я познайомилася з хлопцем, Назаром, з яким почали зустрічатися. Він часто зустрічав мене зі школи.

З часом я почала помічати, що мені заздрять багато дівчат. Але саме не приємне, мені заздрила моя найкраща подруга. Вона почала з ним загравати, надавати різні знаки уваги. Катя була однією з найкрасивіших дівчат з мого оточення, взамін на її загравання Назар почав звертати на неї увагу. А потім взагалі сказав, що кохає її, а мене кидає. Катя добилася того, чого так хотіла і не бачила нічого поганого в тому, що забрала у мене хлопця.

Читайте також: Не бійтеся ризикувати. Іноді нам доводиться йти на сміливі кроки в житті, щоб добитися результатів і здійснити свої мрії.

Пройшло уже багато часу від тоді, та ситуація сама якось забулася. Після навчання я влаштувалася на роботу. Проте заміж досі не вийшла.

Сьогодні, дуже неочікувано до мене подзвонив незнайомий номер. Це була Катя. Вона хотіла зустрітися. Образи до неї я уже ніякої не відчувала, а побачити її за скільки років хотілося.

Коли я її побачила, важко було не замітити, як вона змінилася. Вона не була вже тією стрункою красунею.

Катя розповіла мені, що вийшла заміж за Назара. І народила сина. Чоловік після народження дитини сильно змінився, почав часто випивати і вона з ним розлучилася. Тому давно живе з мамою і дитиною. Працює на важкій роботі, так як без освіти важко знайти хорошу роботу. Мені стало дуже шкода її. А в якийсь момент я подумала, що ж ця історія могла статися і зі мною.

author1

Recent Posts

Рецепт дуже смачної паски(Відео)

Для тіста : * борошно (1100 г) * львівські дріжджі пресовані (80 г) * цукор…

1 рік ago

Вже рік пройшов, як ти пішов солдатом, а я чекаю все ж тебе з війни(Відео)

А ти стоїш, ти так стоїш далеко І дні несуть у вирій журавлі, Вже рік…

1 рік ago

Готуються до “референдуму” в окупованих регіонах

Країна-агресорка Російська Федерація намагається приєднати тимчасово окуповані території України. Наразі загарбники проводять активну підготовка до…

2 роки ago

Звільнення Херсона стане кінцем для режиму Путіна

Звільнення Херсона стане кінцем диктаторського режиму президента Росії Володимира Путіна. Після програшу йому не вдасться…

2 роки ago

Воістину, все що трапляється — трапляється на краще.

Коли я вчилася в школі, моя вчителька з мови вважала, що я маю лінгвістичні здібності,…

2 роки ago