Перейти до вмісту

Імбирна маска для волосся: позбавляє від лупи і пришвидшує ріст

Очистіть кусочок імбиру завдовжки 6-7 сантиметрів. Поріжте на шматочки. Після цього натріть на тертці, або пропустіть через блендер, щоб подрібнити імбир. Отриману суміш перекладіть на чисту марлю і відіжміть весь сік імбиру прямо в 2 ст. л. рідкої кокосової олії.

Перемішайте кокосову олію з соком імбиру і перелийте в зручну скляну баночку. Зберігати маску слід в холодильнику до 2 тижнів.

Перед кожним нанесенням маски потрібно розігрівати її, так як кокосова олія має властивість тверднути в холоді. Маску не бажано розігрівати в мікрохвильовці, адже вона втратить всі корисні властивості імбиру і олії! Просто поставте закриту баночку в чашу з гарячою водою і почекайте пару хвилин, поки олія не розтопиться.

Читайте також: Маска з вівсяних пластівців для сухого та тьмяного волосся

Маску по краплях наносьте на шкіру голови, втираючи і масажуючи пальцями. Маска повинна бути повністю нанесена на всю поверхню голови. Якщо є бажання, пару крапель можна розподілити і по довжині волосся, так як кокосова олія відмінно живить його, але це зовсім не обов’язкова дія для безпосереднього росту волосся.

Маску робіть 1-2 рази на тиждень. Тримайте маску 1-2 години та змивайте простою водою або шампунем. Маску робіть регулярно як мінімум 3-4 тижнів, і волосся дійсно почне рости набагато швидше.