Перейти до вмісту

Неймовірна історія про жіночу солідарність.Ну що ж, дівчата, розповім Вам історію про свого колишнього чоловіка та свекруху.

Неймовірна історія про жіночу солідарність.Ну що ж, дівчата, розповім Вам історію про свого колишнього чоловіка та свекруху. Словом, з чоловіком ми розвелись, маємо спільну донечку. У нього своє життя, у мене — своє.Офіційно він не працює, тож виплачує мало коштів моїй дитині.

Зі своєю свекрухою як і колись я добре ладнала. Могла залишити дитину на вихідних чи літніх канікулах. Колишній чоловік за мою доньку ніколи не питав і не цікавився. Коли я жила з чоловіком, то знала, що усі кошти він «тримає» в мами. Мовляв, не довіряє банкам. На дочку чоловік виділяв мінімальні кошти.

Однієї неділі я як звично забирала доньку від свекрухи Тамари Василівни. Бабуся раділа маленькій внучці та неохоче відпускала Софійку до школи. За обідом ми обговорили майбутнє моєї дочки та заговорили про мого колишнього чоловіка. Свекруха розповіла, що знає, що її син Андрій «збирає» кошти на відпочинок зі своєю новою дівчиною. Я була здивована, коли почула, що кошти «підуть» на Туреччину з якоюсь новою пасією. Та потім я охолола та не надала цьому великого значення.

Тамара Василівна принесла конверт з відкладеними грошима її сина і віддала мені. Я була здивована, коли почула про суму в чотири тисячі євро! Звичайно, я почала відмовлятись від цих грошей, але свекруха повідомила, що вона усе придумала заздалегідь. Мовляв, ці кошти Тамара Василівна позичить своєму братові на ремонт квартири. Поки ми збирались до дому конверт вже лежав в моїй сумці.

Читайте також – Що Єво, заміж йдеш, а Галинка від твого нареченого дитину носить, – ошелешила дівчинку сусідка тітка Люба.

Андрійко почувши про те, що його єврики дали в борг дуже засмутився і був змушений пояснити новій дівчині, що відпочити цього року не вдасться.

«Ну нічого! Ще назбирає собі гроші!» — подумала я. За ці кошти я придбала Софійці путівку в Діснейленд на канікули, думаю, вона буде дуже рада!

Тож мораль моєї історії така: не думайте, що усі свекрухи такі погані. Вони люблять внуків більше, ніж власних дітей і готові на все, аби голосочок внучечки лунав з кожної кімнати в домі.

А таким маминим синочкам хочу сказати одне — пам’ятайте, що жіноча солідарність також існує.