Перейти до вмісту

Не можу змиритися з його меркантильністю, що проявилася у вставленні до сина.

Між ними розгорілися почуття, запалала пристрасть. Почали жити разом в Ігоря. Згодом оформили стосунки офіційно. Не минуло й року, як Іра знову чекала дитину.

Була щаслива до безтями. Ігор у всьому догоджав своїй дружині. Можливо, такі стосунки тривали б ще довго, коли б вона ненароком не натрапила на цікаві записи в його записничку.

Іра звично прибирала в кімнаті і ненароком зачепила стос книжок, серед яких була і записна книжка чоловіка. Вона розкрилася під час падіння на сторінці з продатованими цифрами. Ці записи розпочалися буквально пів року тому, як і її вагітність. Саме тому зацікавили жінку.

Читайте також Витрачати зайву копійку, щоб пообідати, він не може.

Коли почала вникати, то ледь не впала від здивування – Ігор вів облік всіх витрат на її сина Назара. «Навіщо?» – обурилася подумки Іра.

Коли Ігор повернувся з роботи, вона не втрималася і запитала, що це має означати. Отримала не менш прикру відповідь: «Це ж не мій син, а твій. З виходом на роботу мені все компенсуєш».

«Ти серйозно?» – розпачливо перепитала жінка і з поведінки чоловіка зрозуміла, що так.

Така поведінка чоловіка завдала мені болю. Адже до того він обіцяв, що любитиме мого сина як рідного. А з появою спільною дитини змінив своє ставлення до нього.

Я аж ніяк не сподівалася на такий поворот. Невже він не розуміє, що робить мені боляче. Та й зрештою нічого зайвого я не купую синові. Все насущне, що потрібно для нормального розвитку дитини.

Для себе вирішила, що не покину чоловіка, бо все-таки люблю його. Але не можу змиритися з його меркантильністю, що проявилася у вставленні до сина.

Сподіваюся, що він поступово зрозуміє, що допустився грубої помилки, ведучи такі записи, і в нас все налагодиться..