Перейти до вмісту

Ресурсів обмаль, і ми разом, як глобальна спільнота, можемо зробити більше. Ми просимо допомогти Україні у будь-який спосіб.

На церемонії “Оскар” надали до перегляду ролик зі словами підтримки України, однак у ньому не згадали жодного слова про вторгнення Росії у війні.

Пряма мова: “Ми просимо вас про хвилину мовчання на знак солідарності з народом України, який зараз стикається з вторгненням, конфліктом та несправедливістю на своїй власній землі.

Читайте також: Діліться мріями про спільні справи після перемоги. Сприймайте вимушену розлуку, як привід посумувати одне за одним.

Хоча кіно для нас є важливою можливістю висловити нашу людяність під час конфлікту, реальність така, що мільйони сімей в Україні потребують їжі, медичної допомоги, чистої води та екстрених служб. Ресурсів обмаль, і ми разом, як глобальна спільнота, можемо зробити більше. Ми просимо допомогти Україні у будь-який спосіб. Стоїмо поряд з Україною. Ми просимо вас підтримати Україну всіма можливими способами. #StandWithUkraine”. Джерело