Перейти до вмісту

Головне пам’ятай, що оцінки — це не найстрашніше у нашому житті. Як ти заспокоїшся, зателефонуй, я повернуся додому.

Батько, зазираючи в кімнату до свого сина, був дуже занепокоєний. В кімнаті було прибрано, постіль заправлена, сина вдома не було, а на подушці лежав конверт на якому було написано “Татові”. Батько ще більше розхвилювався, а серце застукало зі швидкістю світла.

Ось він відкрив цей конверт, а там було написано: “Любий тато, мене вже немає вдома, я спеціально зібрав речі та пішов з дому поки вас з мамою немає вдома, бо ви будете точно проти того, що я тут описав. У мене з’явилася дівчина і ми з нею переїжджаємо жити окремо. Так вийшло, що я покохав ту дівчину, яка зовсім вам не сподобається. Олена старша за мене, у неї є тату та пірсинг. Та й так вийшло, що вона завагітніла від мене.

Читайте також В підсумку Свят посварився зі всіма родичами, перестав з ними спілкуватись. Згодом розлучився з дружиною. Звісно що аліменти чоловік не платив, бо не вважав за потрібне.

Тому ми з нею разом будемо виховувати нашу дитину. Звісно скоро одружимося та переїдемо жити в ліс, щоб виросла наша малеча на свіжому повітрі. Там є маленький будинок лісника. Літом взагалі казка, а зимою прийдеться мені трошки попрацювати, щоб в хаті було затишно та тепло.

І нічого, що мені всього п’ятнадцять років. Головне чоловіком бути в душі, а скільки років неважливо. і взагалі ми з Оленкою хочемо завести багато діточок та зажити щасливо серед природи. Скоро приїдемо всі разом. До зустрічі!

Тато, це все не правда. Я зараз у Миколи в гостях. Там мій щоденник лежить на столі. Головне пам’ятай, що оцінки — це не найстрашніше у нашому житті. Як ти заспокоїшся, зателефонуй, я повернуся додому. Кохаю тебе.”