Перейти до вмісту

Жінки за знаком Зодіаку, яким для створення сім’ї потрібні тільки сміливі та рішучі чоловіки

Скорпіон

Доглядати за цими жінками чоловікам буде не тільки важко, але ще і дорого. Річ у тім, що Скорпіонам не настільки важливо, який подарунок вони отримали, але їм необхідно, щоб він коштував колосальних грошей. Тому якщо у чоловіка матеріальне становище буде не кращим, то залицяння за Скорпіонами підірвуть йому самооцінку.

Рак

Раки не тільки примхливі, але ще і впевненістю в собі не володіють. Ракам, щоб залишатися спокійними, потрібна передбачуваність. Коли її немає, вони починають вередувати, показувати характер. Водночас Раки люблять незвичайні сюрпризи, обожнюють, коли хлопець їх дивує.

Читайте також: Пиріг з полуниці та ревеня

Телець

Тельці із задоволенням проведуть час з симпатичним їм чоловіком, подарують йому масу позитивних емоцій. Але у відповідь ці панянки зажадають дещо. Тельцям важливо буде отримати подарунки, якими можна буде хвалитися перед подругами.

Терези

Цих жінок не цікавлять дорогі подарунки. Їм важливо, щоб він був незвичайним, оригінальним. Якщо Терези отримають щось звичайне, непотрібне, вони засмутяться, відкинуть чоловіка. Але проблема в тому, що хлопець просто не знає, що подарувати Терезам. Вся річ у тім, що ці дами і самі не завжди можуть визначити критерії, за якими подарунок буде вважатися оригінальним або банальним.