Перейти до вмісту

Чоловік привів у наш дім коханку. А коли про це дізналися його батьки, то сказали, щоб син покинув будинок разом з новою жінкою і дав нам з сином спокійно жити

Настя з Андрієм живуть у шлюбі 15 років та виховують чудового синоча. Жили вони на орендованій квартирі, а коли син пішов до школи, вони вирішили купити собі власне житло. Настя була безмежно щаслива, адже вона всі ці роки так мріяла про власну квартиру, де вона буде господинею. Вона кожного дня уявляла, який ремонт буде у їхній домівці. Купили вони двохкімнатну квартиру у хорошому районі, обжилися, все у них було добре. Але одного дня казка раптово закінчилася – через рік часу, чоловік повідомив, що у нього є друга жінка, яку він кохає.

Андрій вирішив, що це його квартира і навіть не думав йти з неї. Він привів свою коханку у свій дім, де жили його дружина і син. Андрій зовсім не звертав увагу на свою сім’ю. Його було байдуже, що син завжди запитквав про чужу жінку у їхній домівці. Настя не могла так жити, тому вирішила переїхати разом з сином на орендовану квартиру. Але так як Настя також мала право на цю квартиру, вона здала свою кімнану студентам.

На літні канікули у гості до них приїхали батьки чоловіка. Вони знали, що Андрій з Настею ивут не дуже добре, але те, що він привів коханку у квартиру, ніхто не знав.

Читайте також: Найдзвичайно смачне варення з малини та банану 

Настя не стала розказувати батькам, що витворив їх син, а його батьки були шоковані й одразу почали повчати сина. Вони сказали, щоб Андрій покинув цю квартиру разом з своєю коханкою і дав жити спокійно Насті з сином.

Тато Андрія, дав йому гороші на однокімнатну квартиру, а цю наказав залишити синові і дружині. Настя була безмежно вдячна батькам свого колишнього чоловіка та залишилася з ними у хороших стосунках. Батьки часто приїжали до Насті у гості та забирали онука на вихідні до себе.

Андрій ніколи не відвідував своїх батьків, а коли вони стали вже старенькі, Настя забрала їх жити до себе. Тепер вони живуть усі разом. Батьки дуже люблять Настю та вдячні їй, за все, що вона для них робить.