Перейти до вмісту

Для чого Бог посилає нам труднощі. 4 правила, які можуть змінити ваше життя.

Напевно кожен з вас хоча б раз у житті замислювався: навіщо Бог допускає зло і страждання, війни і смерть?… Я не хочу писати про причини, адже це окрема тема — і для кожного особиста. Поглянемо на справу з іншого боку.

Всі проблеми, які трапляються в нашому житті або знищують нас, або ми перемагаємо їх, – усе залежить від того, як ми відповідаємо на них. На жаль, більшість людей не можуть розпізнати у своєму житті, як Бог хоче використовувати наші труднощі для нашого добра у житті. Ці особи ставляться до вирішення проблем та подолання труднощів безглуздо і втікають від них, замість роздумувати над тим, яку користь труднощі можуть принести їм. Є п’ять причин, чому Бог може дозволити труднощам мати місце в нашому житті.

Бог дозволяє труднощам трапитися в нашому житті, щоб спрямувати нас на правдивий шлях!
Інколи Бог дозволяє, щоб труднощі траплялися в нашому житті, щоб дозволити нам рухатися у правильному напрямі. Труднощі часто вказують нам, що треба змінювати в нашому житті. Про це говорить книга Приповідок: «Синяки від побоїв то масть лікувальна на злого, та вдари нутру живота»

Ці 4 правила можуть змінити все ваше життя:

1. Запам’ятайте, ваш характер завжди повинен бути сильнішими за обставини
Ми не завжди можемо передбачити, що може з нами статися, але завжди можемо впоратися з ситуацією. У такі моменти я перестаю скаржитися і завжди дякую Богові за все гарне, що він зробив для мене, всі труднощі відразу здаються не такими вже й значними.

Завжди позитивно ставитеся до всього і не майте злих помислів не залежно від всіх труднощів.

Читайте також:Домашні сосиски.

2. Всі неприємності вас тільки загартовують
Бог посилає вам труднощі в житті, тільки для того, щоб зробити вас сильнішими, змусити вірити і бути наполегливим, але тільки в тому випадку, якщо ви Йому це дозволите. Всі ваші страждання в житті мають свою мету.

3. Пам’ятайте, що плани Господа спрямовані на благо
Плани Бога завжди відрізняються від тих, які ми собі намітили, але вони завжди ведуть нас до кращого. Майте терпіння, навчіться чекати, замість того, щоб щось планувати по-своєму.

4. Бог ніколи вас не покине
Іноді ви можете відчувати, що вам належить подолати всі випробування в поодинці, але пам’ятайте, що Бог ніколи вас не залишить, тому не втрачайте надії.

Якщо Бог з тобою – не важливо, хто проти тебе.

Бог дозволяє, щоб труднощі траплялися в нашому житті, щоб охоронити нас!
Труднощі можуть бути благословенням, щоб охоронити нас від ще більших проблем, якщо людина буде намагатися жити за заповідями, тоді Бог перемінить погану ситуацію нам на добро. Треба шукати Бога, а все інше нам додасться. «Ви задумували були на мене зло, та Бог задумав те на добре, щоб зробити, як вийшло сьогодні, щоб заховати при житті великий народ!» (Бут. 50, 20).
Бог дозволяє труднощам трапитися у нашому житті, щоб вдосконалити нас!
Кожна трудність, яка трапляється в нашому житті при нашому правильному сприймані дасть нам можливість вдосконалити нас! Усе залежить від того, як ми сприймаємо труднощі, якщо ми їх сприймаємо позитивно, щоб вдосконалитися завдяки їм, тоді усе це принесе нам велику користь. «І не тільки нею, але й хвалимося в утисках, знаючи, що утиски приносять терпеливість, а терпеливість досвід, а досвід надію, а надія не засоромить, бо любов Божа вилилася в наші серця Святим Духом, даним нам. Бо Христос, коли ми були ще недужі, своєї пори помер за нечестивих» (Рим. 5, 3-6).