Перейти до вмісту

Подякуйте за прожитий день – молитва перед сном

Дякую тобі, Боже, за прожитий день і за те, що він пройшов чудово. У погані чи хороші дні, я завжди вдячна тобі, ти моя непорушна стіна. Пробач мені за всі гріхи, що я зробила свідомо та несвідомо. Вибач, якщо я образила людей. Тепер я розумію, що цього не хотіла. Моє єдине бажання – служити і робити так, щоб світ ставав кращим. Я хочу цього найбільше на світі, хоч іноді мої вчинки говорять протилежне. Я прошу тебе – дай мені зануритися у твоє єство, слідувати за твоїм вченням далі і далі.

 

Я хочу простити і пробачити всім, хто образив мене. Я прощаю і благословляю їх. Нехай робота у них виходить краще, а в родині все буде гарно і душевно. Господи, очисть моє серце від гріхів. Забери все, що тобі не до смаку. Я сповідуюся перед тобою та прошу очиститися.

 

Читайте також Дітям потрібна щаслива та здорова мати

 

Я прошу у тебе цієї ночі спокійного відпочинку. Будь ласка, заспокой моє серце. Вижени з голови всі погані думки, заспокой мій розум. Я прошу тебе, щоб моє тіло перебувало у позиції, яка буде корисна для сну. Прошу, щоб жоден сон не потурбував мне сьогодні, щоб сон був спокійним. Хочу, щоб сон відновив мене. Прошу, щоб ти охороняв мій сон. Прошу, щоб ти охороняв моє життя.

 

Господи та його син, я запрошую вас до мого серця і знищити все, що не від добрих сил. Під час сну я прошу тебе, Господи, відкрий для мене свої плани і все, що мені потрібно знати, аби жити і творити заради тебе. Пробач ще раз за те, що я роблю погано. Пам’ятай, що це несвідомо. Попрацюй над моїм серцем і душею, щоб там ніколи не було поганих думок і вчинків. Я готова прийняти твою волю.

 

Боже, ти дивовижний, і молитися тобі та служити – це найбільший скарб. Дякую тобі, що я прокидаюся кожного дня. За спасіння моєї душі,і за те, що приймаєш мене. Ти робиш неймовірні речі для мене. Навіть якщо в моє життя прийде горе, я все одно буду тобі дякувати. Адже нам не дають випробувань, які ми не можемо перенести. І навіть подякую тобі за це, тому що такі випробування зміцнять мене, мою душу та тіло. Я подякую тобі, що ти зміцнив мене. Дякую.